Ing. Martin Bradáč

Můj příběh

Do světa financí jsem se ponořil už od svých 18 let. Co mě k tomu vedlo? Touha porozumět, jak peníze fungují a jak je možné je efektivně spravovat a zhodnocovat. Už od začátku mě nejvíce zaujaly investice. Strávil jsem mnoho času jejich studiem a praktikováním různých investičních strategií, abych zjistil, co opravdu funguje.

Moje mise

Mým cílem je inspirovat, vzdělávat a podporovat lidi ve finančním zdraví tak i v tom fyzickém. Věřím, že každý může dosáhnout finanční stability a nezávislosti, pokud má k dispozici správné informace a nástroje. Proto se snažím sdílet své znalosti a zkušenosti, aby ostatní mohli učinit informovaná rozhodnutí o svých financích.

Spojte se se mnou

Pokud máte zájem o konzultaci nebo potřebujete radu ohledně investic, pojistek či hypoték, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám pomohu najít cestu k finančnímu úspěchu.

Služby
Nová hypotéka Českomoravská hypoteční a.s.

Hypotéky

Hypotéka je forma investice, kterou mnoho lidí nevidí. Pomáhám klientům najít řešení, aby si mohli dovolit vysněné bydlení.

Investice Českomoravská hypoteční a.s.

Investice

Investování se stalo mou vášní, díky níž jsem získal bohaté zkušenosti. Nyní pomáhám ostatním dosahovat jejich finančních cílů.

Navýšení hypotéky Českomoravská hypoteční a.s.

Pojištění

S rostoucími znalostmi jsem si uvědomil, jak důležité je mít správně nastavené pojištění, které efektivně chrání před riziky a zároveň optimalizuje náklady.

Kontakt

Kancelář

Kancelářská budova Homola
Vratimovská 624/11
718 00, Slezská Ostrava

    Vaše jméno *

    Váš email *

    Váš telefon *

    Vaše zpráva